top of page

Beoordelingen

Lees hier een paar ervaringen

img-20221027-wa0016.jpg

Kristien en Daan

"Daantje mocht de babyspa als een van de eersten gaan uitproberen. Hoewel hij reeds 8 maand was heeft hij er enorm van genoten. De ruimte zelf is enorm gezellig ingericht en Karen die de sessie begeleidde is de rust zelve. "

Loes en Stig.jpg

Loes en Stig

'' Een half uurtje pure ontspanning in een gloednieuwe setting en onder professionele begeleiding. Kortom, puur genieten voor baby en mama/papa. Heerlijk om je kleintje zo te zien bewegen. Een echte aanrader!''

thumbnail_IMG-20230207-WA0047_edited.jpg

Laure en Fons

Sint & Piet brachten voor Fons een momentje pure verwennerij bij MamaMini Babyspa. Karen leerde me eerst de letterlijk van kop tot teentjes babymassage technieken, dit met de zalig ruikende babyolie van Naìf. Fons kwam hierdoor helemaal tot rust om nadien nog meer te kunnen genieten in de baby spa. Alles stond op voorhand klaar voor onze komst. We kregen een zwempamper en zalig zachte handdoeken van Timboo ter beschikking. Fons genoot van het drijven in het water met de nekfloat, de bubbels, de balletjes en de lichtgevende badspeeltjes.
Heel fijn dat je achteraf de producten van Naìf en Timboo kan aankopen. Het was een zeer fijne en rustgevende gezinservaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mamamini logo.jpeg

LAAT EEN BEOORDELING ACHTER

Hoe hebben we het gedaan?

Zou je ons aanbevelen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page